VÝROBA
UKONČENÁ

JURA čistič Cappuccina 1000 ml

TENTO PRODUKT JE NAHRADENÝ NOVINKOU JURA čistič mliečnych ciest mini tablety 180 g | Balenie obsahuje 1000 ml čistiaceho roztoku, ktorý je určený pre čistenie a dezinfekciu mliečnych ciest a cappuccinátoru. Odstraňuje mliečne tuky, usadeniny a ďalšie nečistoty.

VÝROBA UKONČENÁ

Doporučujeme vám jiný produkt,
tel.: 0948 325 037
email: obchod@specshop.sk

24 € (20 € bez DPH)

Dostupnosť: Nie je skladom

Kód: 7628 | Záruka: 24 mesiacov (IČ 12)

TENTO PRODUKT JE NAHRADENÝ NOVINKOU JURA čistič mliečnych ciest mini tablety 180 g

Čistiaci roztok dokonale prečistí a odstráni mastnoty z Vášho Cappuccinatora. Na jedno čistenie potrebujete 15 ml čistiaceho koncentrátu (ako odmerku použite uzáver čistiaceho koncentrátu), ktorý rozpustíte v 200 ml vody. Pre dokonalú kvalitu mliečnej peny odporúčame robiť čistenie vždy raz denne po použití Cappuccinatora. Pri čistení postupujte podľa návodu ku kávovaru. Vhodné pre všetky modely s Auto Cappuccinatorom, Easy Cappuccinatorom, alebo sProfi Auto-Cappuccinatorom.

Obsah balenia 1000 ml.

Konštantne dokonalá káva vďaka hygiene certifikovanej TÜV

Čistiaci roztok na mliečnu dýzu JURA

Nezávislá medzinárodná skúšobná inštitúcia TÜV Rheinland označila kávovary JURA v súlade so svojimi veľmi prísnymi kritériami za mimoriadne hygienické. Tento výrok dokazuje, že údržbové produkty JURA, ktoré sú precízne navrhnuté pre efektívnu súhru s elektronicky kontrolovanými údržbovými programami, zaručujú hygienu podľa pravidiel TÜV a čistotu každého jedného kávovaru JURA.


Účinný, no pritom šetrný

Čistiaci roztok na mliečnu dýzu

Technológia jemnej peny JURA Vám umožňuje radovať sa z kávových špecialít, ako sú latte macchiato, cappuccino, espresso macchiato a flat white. S cieľom dlhodobo zachovať výnimočnú kvalitu týchto nápojov sme vyvinuli čistič mliečnych ciest. Spolu s automatickým čistiacim programom dokáže čistič mliečnych ciest JURA účinne odstraňovať mliečne tuky a bielkoviny. Rúrky systému takto možno udržať v čistom a hygienickom stave, čo je zárukou pre docielenie neustále jemnej mliečnej peny s nesmierne ľahučkou konzistenciou.